Exploreaza antibiotice naturale

antibiotice naturaleUsturoi

Prezenţa de dl în această listă este cu siguranta nu surprindă pe nimeni. Bactericid, antivirale şi antiinflamatorii sunt cunoscute de ani de zile, iar studiile au demonstrat că sunt un efect mai puternic decât penicilina! În dl allicin feroce Răspîndire în microorganisme de corpul nostru si mobilizeaza celulele albe din sânge pentru o apăra împotriva virușilor bacteriilor republicat. Este o armă eficace pentru o luptă cu stafilococilor, Streptococcus şi bacterii e. coli. Merită toate-l mănânce zilnic pentru un preveni infecţia şi pentru o din vă împotriva viruşilor, precum şi pentru o sprijini tratamentul durerilor de gât, răceli, gripă, bronşită şi pulmonar şi sinusoidal dureri.

Dacă doriţi să se înmoaie uşor gust si miros de usturoi, vă puteţi gustare cu patrunjel.

Ceapa

Este usturoiul, aşa că trebuie toate Yuh, şi ceapa. Buzna Mai mult la fel ca usturoiul, ceapa, est de asemenea, conţine allicin, şi pe parcursul debitarii verificarile sunt, de asemenea de Est, fitoncydy, îngrijire inhiba cresterea microorganismelor. Dincolo de ceapa, de est de asemenea, conţine de cantitate mare de vitamina C, şi în cazul în care alegeţi ceapa rosie in loc de alb, si putem livra, de asemenea de Est, organismul cu valoroase, adică sprijinirea naturale si inulina prebiotic crea bacteriile bune in corpul tau.

Ceapa are antibacteriale si antiseptice. Funcţionarea sa confirmat evadati de știința prin încercarea de combate bacteriile rezistente la antibiotice e. coli. CEAPA în combinaţie cu suc de lamaie lamaie o fost capabil de şi luptă înapoi!

Când ceapa este în valoare de a ajunge pentru a calma tuse (celebrul sirop cu ceapa), ajuta la tratarea răceli şi gripă şi de a consolida imunitatea, pentru că după cum spune unul din Proverbe engleză „O ceapa pe zi ţine medicul departe”.

Curcuma

Dacă nu vă place cu turmeric, timp pentru o schimba. Acest lucru bine cunoscut în bucătăria indiană condiment nu sunt culoare alimentelor da numai gust galben, dar, de asemenea de Est, încălzeşte şi sprijină activitatea de sistemul nostru imunitar. Incluse în componenţa sa de curcumina este una dintre obiectivele mai puternice naturali antioxidanţi cu un puternic anti-inflamator, antiviral, antibacterian, curăţarea şi antynowotworowym. Aceasta o fost confirmată, în îngrijire inhiba activitatea inflamaţie o fost nurofenu comparat cu şi curcumina. SA dovedit activitatea că este comparabilă.

Curcuma este util în lupta împotriva infecţie şi inflamaţie în organism. Toate-l utilizaţi cu piper negru şi grăsime (de exemplu, ulei de koksowym), astfel încât acesta este mult mai bine absorbite de organism. Idei pentru o folosi curcuma pentru şi scuti de infectare şi imunitatea stimularea aur lapte, reteta grijă veţi găsi pe blog-ul Veganisland.

Ghimbir

După ghimbir ne anterioarele administrarea pentru o scuti de disconfort digestiv. Sunt ajunsi la în timpul sarcinii şi croiască astăzi, intitulat îmi amintesc de relief ce m-am simţit după ce o băut ceai si cu adaos. Ghimbir sunt bactericid şi antivirale. Prin selectarea ghimbir uscat am suport uscare a organismului, de exemplu. excesul de flegma, iar angajarea rădăcină şi antiinflamatoare avem proaspătă antywirusowo. Ghimbir le în cursul ameliorează razvan mod, de bolii în semnificativ est asemenea, sunt un efect de încălzire.

Miere

Ştiu că vă este greu de crezut dar, încă din copilărie, intitulat îmi place tot bea lapte cald cu miere. Şi se aplică întotdeauna, atunci când şi capturilor mi despre mâinile şi în durere de gât. Mierea are antibacteriene, antiinflamatoare si calmante. Ajuta tratamentul de răceli şi infecţii virals, calmeaza o durere în gât şi tuse. Calitate pe zi, de est de asemenea, sprijină sistemul imunitar şi întăreşte semnificativ l. Mierea o fost eu unul dintre întotdeauna va fi mai obiective şi recomandate produse naturale pentru razvan, deşi ultima mult mai populare este Propolisul contine peste 300 substante active, care au puternice proprietati anti-inflamatorii, antiviral, antibacterian, tonice si antialergic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *