Ceai pentru sanatate

CU cana de ceai si cald si aroma supravieţuire toamna/iarna vremea rea câteva si fi mai uşor şi mult mai suportabile. UN ceai si plăcut incalzeste, calmeaza, vă ajută vă relaxaţi toate. EA sunt, de asemenea de Est, beneficiile de sănătate, îngrijire administrarea uitat şi poate înlocui ne cafea, pentru că intitulat îmi place ei, sunt stimulent proprietăţi. Bea ceai?

Merită băut ceai

Cafea incep de fiecare zi şi, în general, de pe cana (Cup) nu terminat. Dar în acest moment al anului, cafea incepe sa aiba pe concurenţă meu sub forma de ceai si. CU plăcere, aplic un amestec de ceai si diferit, dar mai obiectivele de Mai multe ori UE beau ceai si. Ultima si venit la mine în mâinile de un articol interesant despre proprietatile ceai si verde organismul (probabil am făcut ai in cosmeticienele lor crema din extract de ei!) si m-am gândit eu ar fata ceai si tema situată şi blog intrare, poate fi la fel de interesant. În urmă din speciile, obiective, precum şi importanţa pentru sănătate este despre râul!

UE, cu toate veselă, nu scriu această intrare singur şi am întrebat un expert de frumusete real ceai si. Faceţi filmului cu Olga Wlodek, proprietar de magazin gri Moka excepţionale ceaiuri şi cafea!

Stii tu o persoana care nu bea ceai? Ştiu! Acesta este un exemplu perfect de excepţie îngrijire confirmă regula. Ceaiul este o bautura beat din întreaga lume. În Mai multe ţări, loc în istorie şi tradiţie speciale sunt, precum şi în bucătărie. Vă puteţi pregăti-l într-o varietate de are-unele sunt destul de exotice, cum ar fi. ceai cu unt. EA bea pentru micul dejun, ceai si şi după amiaza-pentru plăcere. ITI place piesa cu cartea şi despre ceaşcă de ceai si fierbinte? Sau poate l-ai bea sănătate pentru la masa de dimineaţă? Sau după ONU în antrenament? Ceai si sunt Mai multe utilizări şi mai Mai multe variante-sunt atât de Mai multe mai, că nu te vei plictisi. Şi sunt acest articol sunt toate vă spun despre câteva dintre ele.

Începe unele fapte de ceai

Câte tipuri de ceai si pe care le-aţi auzit? Obiectivele mai populare şi obiectivele mai Mai multe pita este ceai si negru, verde, cu un număr de proprietăţile camere de sănătate. Printre oameni cărora le pasă linie de ONU imens subscripții roșu ceai si (pu-erh). Şi ce despre alte? Printre specialităţi de ceai si pot fi găsite, de asemenea de Est, ceai si alb, galben si turcoaz (oolong). Ati auzit de ei? Poate că nu, pentru că ei sunt cu siguranta mai putin din disponibilitate şi preţ cauza cunoscute.

Şi ştiaţi că toate „culorile” ceai si provin dintr-un sus copac? Numele de ceai si nu indică specii de plante, dintre care frunzele pe drought. Toate tipurile de este obtinut din frunzele de un copac „camellia sinensis”. Un fost probabil am facut una dintre surprinzătoare pe lucruri îngrijire mai obiective am descoperit despre ceai si! Descoperind lumea de ceai si, am învăţat determină culoarea că mai mulţi factori:

  • timp (timp de anul, luna)
  • vârstă şi mărimea frunze (sau boboci)
  • modul de procesare frunze de secetă.

Fiecare ceai si sunt dar vânzarea cerinţe pentru uscarea timp, fermentarea sau ceai si. Toate aceste tratamente pentru a face ceai are propria sa aroma unica.

Anumite regiuni dar cultivatoare de citrice „camelli sinensis” si dat orientare pe producţia de un singur tip de ceai, si de exemplu. Fujian este cunoscut pentru ceai si alb şi Darjeeling cu un negru (deşi, de est de asemenea, sunt un delicios ceai si verde!). Nu există nici un fel si nu vorbim despre aici mai toate Japonia, în cazul în îngrijire ceai si verde sunt imbatabile. Suportul de necontestat de ceai sunt China.

În timp, ceai si şi însuşit un Bush întreaga Asia de Sud-Est şi acum putem talida dintre ceaiuri din India, Japonia sau Ceylon. UN fapt interesant poate fi că cafea este o în Africa. Kenya ceaiurile negre sunt cunoscute în lumea de ceai si şi este foarte mult apreciat. Terenuri negru este cunoscut în principal din cafea republicat rar vorbește de mâncăruri africane ceai de si. Şi merită! Ceai si Kenya administrarea sunt combinaţie le vârful de mic dejun englezesc-îngrijire dintre voi au avut oportunitatea de si incerca?

  1. După această scurtă wstępiem, vă invit la despre călătorie în care sunt toate vă spun despre obiectivele mai populare clase de ceai si şi proprietăţile lor.

ALB, verde sau roșu poate? Ceai si grija tuturor alegi?

Ceaiul alb este pe mut

Ceaiul alb este o regina printre ceaiuri. Apare cu frunze nedezvoltate sau muguri de frunze mai tanar colectate în și. Sunt un gust delicat, şi drought este acoperit cu puf de argint. Ceai si alb producţia se limitează la zwiędnięcia şi frunze de ususzenia. Nu este supusă Beria sau fermentare.

Ceai si alb din Fujian regiune este pentru cunoscută nivelul foarte scăzut de cofeină. CA urmare, ne putem cu succes bea inainte de la culcare seara de relaxare cu o carte, sau atunci când ca încercarea de o dezactiva face. Alb Ceaiul ajuta la relaxare şi de post stres. BREW este, de asemenea, un sprijin foarte puternic pentru inima si sistemul circulator. Cum ar fi ceaiul verde, protejeaza pielea de şi îmbătrânire razelor UV.

Pentru prepararea de ceai alb am nevoie de apa temperatura ok. 75-85 de grade. CUPA (250 ml) ar trebui fie pentru suficient de lingurita 1 toate furaje uscate. Timp de preparare este scurt-ok. 3 minute şi BREW rezultată este foarte şiret le şi luminoase de culoare.

Ceaiul verde este bun pentru toate

Obtinerea ceai si verde diferă în funcţie de tipul (gyokuro, pușcă, etc.) şi locul de origine (China sencha şi restaurante japoneze sunt similare, dar producţia lor procesul de un pic diferit). Într-o mare generalizare-după colectare si uscarea frunzelor, prăjită în acestea sau arde pe Aydın. Datorită acestui proces oprit este procesul de oxidare. Apoi dati ceai si la secetă – un pas foarte important, deoarece sunt un impact enorm asupra gustului finală de preparare o cafelei.

Despre proprietăţile de ceai si verde poate monta foarte mult. Schimbat deseori ca magazinele sanatoase de ceai cu cel mai mare impact pe starea de spirit noastre. Este merită reţineţi toate, totuşi, că, în unele privinţe (de exemplu, cantitatea de antioxidanti) ceai alb si este mai bun decât verde.

Când ceaiul verde este cu siguranta merita pentru un ajunge la atunci când avem nevoie pentru o ajusta nivelul de zahăr în sânge. Desigur…, nici ONU substituentului pentru SUA unei abordări rezonabile la jucarie.hrana, cu toata veselă, atunci când ne sunt la risc mai mare de o dezvolta autoimun, poate doriţi pentru o suplimenta dieta lor.

Ceaiul verde este, de asemenea, fluor, care are grija de sanatatea dintilor. În plus, ea sunt antibacteriene, aşa că este o buna modalitate de o promova prevenirea generării de zambetul nostru.

În funcţie de modul în care BREW ceai si verde, acesta poate fi un mod eficient stimulent, sau, dimpotrivă, linişte şi tăcere. Intru, dacă vrem un plus de energie, poate doriţi toate ceai si infuza nu mai mult de 3 minute. Gătit mai lungă va determina buzna ceai si funcţionează bine pentru noi.

Vă rugăm toate reţineţi că ceaiul verde ar trebui toate apă turnaţi la o temperatură de aproximativ 70 de grade, şi după 3 minute este mai bine pentru si stergerea uscate apă din. Atunci va fi cel mai bun şi cel mai eficient.

Pierdere în greutate-ceai rosu?

Ceai si rosu, pu-erh, ONU si cunoscut fat Buster. Unul dintre primele propuneri de slăbire. Acest ceai si roșu se datorează în principal pentru o promova sistemul digestiv în lucrarea sa. Pu-erh anumiţi odata digestia si ajuta ficatul în curăţarea organismului de toxine. Corpul Curatat sari dreapta plăteşte înapoi despre mai bună prelucrare de zaharuri şi grăsimi, şi chudniemy.

CU toata veselă, pu-erha este, de asemenea de Est, în valoare de o băutură cu alte considerente, grijă spune rareori. Buzna roșu ceai si substanţe îmbunătăţi sandu şi relaxaţi-vă. Vă recomandăm toate ajungă după ONU în antrenament obositor, 2-3 ore inainte de culcare. Astfel muschii se va recupera mai repede, şi ne va dormi. Ceai rosu, de asemenea, ajuta la reglarea nivelului de colesterol din sânge.

În opinia mea, ceai rosu este foarte mult subestimat. Veselă CU de toate, sper că acum va fi mult mai probabil am făcut pentru o ajunge la ea. Mai mult că nu există un avantaj mai mult de pu-erha! Acest ceai si este foarte uşor toate se pregătească. 1-2 lingura pur şi simplu se toarnă apă fierbinte, de îngrijire şi încetat toate mai fiarbă. După 2-3 minute, este gata toate ceai si bea. Nu aveţi nevoie de o mulţime de atenţie spre deosebire de pregătirea de ceai si.

Ceai negru nu este doar pentru mic dejun

Ceaiul negru are, probabil, întotdeauna va asocia cu mic dejun. Azi dimineaţă am bea toate la cana de ceai si negru in acea zi poate începe. Toată viața românească m-am gândit că ceaiul negru nu este în sine nimic de o descoperi şi este doar un plus frumos la masa. Nimic mai departe de adevar!

Când ajunge pentru un ceai negru? În timp ce de învăţare, pentru că mare îmbunătăţeşte concentrarea. Nu se percepe organismului efecte distrugătoare de cafeină. Este demn de o avea pe mână în zile mai face si aglomerate. Dacă vă place Earl Grey tea (ceai si negru cu bergamot), ia-o în momentele stresante-bergamota este relaxant.

Ceai negru, de asemenea, pot fi încorporate în îngrijirea pielii noastre. VA ajuta aceste glezne umflate subţire din nou ochii şi datorită proprietăţilor, antibacteriene va permite pielii pentru un aspect sănătos, coerente. CA ceaiul verde contine fluoruri, intru, est de asemenea, sunt grijă de dinţii avansează. Doar amintiţi-vă toate nu supradozaj fluor-nu avem nevoie de acest element în prea mult!

Pregătirea de ceai si negru este cea mai simplă dintre toate. 1 linguriţă toarnă clocotită după şi apă se fluid 2-3 minute, noi ca gata toate BREW!

Sper că intrarea mea şi a arătat că nu este în valoare de o fi limitat la un singur sfat de băut ceai si. Fiecare dintre ei are ceva ce altii nu au. CA urmare, ne se pot diversifica Asurdoaie zilnice într-o varietate de are. Tot felul de ceaiuri sunt, de asemenea de Est, în versiunea cu completări, deja creează posibilităţi aproape nelimitate de îngrijire. În plus față de impact tangibil asupra sănătăţii, ceai si sunt un bun companie atunci când întâlnirea prietenii şi după relaxare muncă. Veselă sunt, de unul dintre elementele de delicioase, est de asemenea cuprinzătoare de grijă reciproc. Amintiţi-vă acest lucru si bea ceai si!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *